Viu noves experiències a Castellnou de Bages

Descobreix una manera diferent de desconnectar a la casa de colònies Dom Bosco.

 

COLÒNIES D’ESTIU 2021

L’estiu ens donarà l’oportunitat de tornar a sentir totes les emocions que aquets darrers mesos ens han estat vetades. Ha estat més d’un any molt difícil pels nostres infants, joves i per tots nosaltres. Necessitem tornar a viure les experiències de compartir, de viure, de gaudir amb els amics així com fent-ne de nous, sempre envoltats de natura.

La Casa de Colònies Dom Bosco de Castellnou de Bages, amb tota la seva experiència i amb unes instal·lacions increïbles, de la mà del nostre equip de monitors, farem reviure aquestes moments que tant enyorem.

LES COLÒNIES D’ESTIU DOM BOSCO van adreçades a infants i joves de 5 a 15 anys. S’organitzen en tandes d’una setmana. L’arribada tindrà lloc els diumenges a la tarda, (de 17:00 a 19:00 hores) i la sortida el següent dissabte (de 10:00 a 12:00). Els pares i mares sereu els encarregats de portar i recollir els vostres fills/es.

Nosaltres organitzarem els grups segons les edats i sempre tenint en compte si teniu alguna preferència d’agrupació entre infants. Caldrà que ho feu constar en el moment de fer la inscripció.

Totes les activitats seran lúdiques, pensades i dinamitzades per a cada grup d’edat, prioritzant sempre les activitats a l’aire lliure aprofitant l’entorn en el que ens trobem. El menjador i els dormitoris son de grans dimensions, i permeten garantir en tot moment les distàncies de seguretat recomanades.

En funció de la situació sanitària del moment, ens adaptarem a les normatives per a la realització d’activitats i convivències. Us mantindrem informats de totes les novetats. 

activitats

Les nostres instal·lacions compten amb un Parc d’Aventura amb tirolines, ponts i rocòdroms, tir amb arc, dues piscines exteriors, camp de basquet, camp de futbol sala, sala de ball, sala de cine, tallers i diversitat de zones exteriors,...

Totes les activitats estaran especialment vinculades a la natura.

Visitarem, vestits com autèntics apicultors, els nostres ruscos d’abelles. Buscarem la Reina i els diferents tipus d’abelles. De la mà de un apicultor, veurem la mel en el seu estat natural i descobrirem aquest meravellós i desconegut mon. Una activitat única i exclusiva de la nostra Casa.

El bon humor i l’alegria seran els nexes d’unió entre les diferents activitats: gimcanes, jocs d’aigua, espectacles, jocs de nit, esports, descoberta de l’entorn, tallers, piscina, discoteca,.... El nostre equip de monitors farà inoblidable l’estada dels vostres fills i filles.

Totes les activitats s’organitzaran en setmanes i grups d’edat. 

Setmanes i preus

Setmana 1   De l’11 al 17 de juliol               385 €

Setmana 2   Del l’1 al 7 d’agost                  350 €

Setmana 3   Del 8 al 14 d’agost                  350 €

Setmana 4   Del 15 al 21 d’agost                350 €

 

Enllaç setmanes 2-3, 3-4,                          60,00 €

Dia extra:                                                    55,00 € 

Inscripcions

A partir del dijous 15 d’abril. Per apuntar-se cal omplir i enviar el formulari de sol·licitud que trobareu a la pàgina web www.castellnou.cat. Un cop el rebem us farem arribar un correu de confirmació i en les següents 24 hores us enviarem un correu amb totes les dades per poder formalitzar la inscripció i poder fer el primer pagament de reserva, que serà de 120 €. Aquest primer pagament serà mitjançant transferència bancaria al numero de compte que us facilitarem. La plaça no es considerarà definitivament reservada fins el moment de rebre la bestreta. La resta de documentació i de pagament haurà de fer-se efectiva una setmana abans de l’inici de les colònies al mateix numero de compte.

En cas d’anul·lació de la inscripció degut al confinament, per ser positiu en còvid-19, o per anul·lació de les colònies,  se us retornarà el 100% de la inscripció i de la bestreta.

En cas d’anul·lació per diferents causes mèdiques o altres causes justificades, se us retornarà la totalitat del pagament si ja l’heu efectuat i el 50% de la bestreta.

En cas d’anul·lació per qualsevol altre motiu se us retornarà la totalitat del pagament si ja l’heu efectuat menys el 100% de la bestreta.

Equipatge recomanat

·      Sac de dormir

·      Una jaqueta impermeable o cangur

·      La roba necessària que creieu pels 7 dies. Recomanem 7 mudes completes, una per cada dia (samarretes, pantalons, mitjons, roba interior,...). Penseu també en la festa de cloenda del darrer dia.

·      2 pantalons llargs

·      2 jerseis o dessuadores de màniga llarga

·      2 pijames

·      Per a la piscina: 1 banyador, una tovallola, xancletes lligades (millor de les de dit), i no mes si cal: bombolleta, taps, casquet de bany, etc.

·      Un necesser amb els estris de neteja personal: gel, xampú, a condicionador de cabell si s’escau, pasta de dents, raspall de dents, pinta, crema protectora solar, crema hidratant...

·      Tovallola de dutxa i 2 tovallola de mans.

·      2 parells de calcat.

·      Un barret o gorra

·      Cantimplora que tanqui be i lot amb piles de recanvi

·      2 bosses per la roba bruta

·      7 mascaretes, una per cada dia

No es pot portar mòbil. Es important marcar tota la roba i utensilis amb el nom, i no portar ni objectes de valor ni roba nova ni de marca